Eenvoudig te volgend Nederlandse Haakpatronen

Filters

Collectie

Materiaal

Moeilijkheidsgraad

Merken

Kleur

Herken je dat? Heb je een mooi haakpatroon gevonden is die alleen beschikbaar in het Engels, Duits of Spaans en daarnaast is het patroon ook nog eens onduidelijk en lukt het niet om het patroon te maken. Helaas maken wij dit regelmatig mee. Daarom zijn al onze haakpatronen in het Nederlands en hebben ze allemaal dezelfde superduidelijke opmaak. Zo kan iedereen zijn project afmaken, van beginner tot geavanceerde haker.

Amigurumi Haakpatronen

Naast dat wij alleen Nederlandse Haakpatronen maken, maken wij alleen maar haakpatronen geïnspireerd door dieren. De zogenaamde amigurumi haakpatronen. Ben je dus op zoek naar makkelijk te volgen haakpatronen van dieren, dan ben je bij YarnZoo aan het juiste adres.

Gratis Haakpatroon Proberen

Neem ook eens een kijkje bij onze selectie gratis haakpatronen. Zo krijg je een goed beeld bij hoe onze patronen eruit zien en kan je vrijblijvend kijken of haken iets voor jou is. We breiden onze selectie gratis haakpatronen continue verder uit, wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan ben je altijd up-to-date.