Haakpatronen van de leukste dieren

Haakpatronen van de leukste dieren

Filters

Collectie

Materiaal

Moeilijkheidsgraad

Merken

Kleur

Filters

SHOW FILTERS

Collectie

Materiaal

Moeilijkheidsgraad

Merken

Kleur (attribuut)

Bij YarnZoo maken we haakpatronen en haakpakketten van dieren over de hele wereld. Sinds ik ben begonnen met haken merkte ik dat het moeilijk is om goede haakpatronen te vinden. Daarom ben ik al snel begonnen met het maken van mijn eigen haakpatronen van de meest exotische dieren. Maar ook van dieren dichtbij huis!

Al mijn haakpatronen zijn gemaakt met oog voor detail en standaard in het Nederlands. We maken een onderscheid tussen de verschillende onderdelen en geven met woorden en afbeeldingen aan wat de volgende stap is. Eén ding is zeker, onze haakpatronen zijn eenvoudig te volgen voor zowel beginners als gevorderde hakers.

Dit alles met één simpel doel: het makkelijk maken voor mensen om van het haken te genieten. Want dat is waarom het draait, toch?

Eerst een proberen met een gratis haakpatronen?

Zeker als beginnende haker, begrijpen we dat je soms eerst eens gratis haakpatronen wilt proberen. Daarom bieden wij een aantal van onze patronen volledig gratis aan. Zo kan je zien of deze geweldige hobby ook wat voor jou is en krijg je een introductie met onze haakpatronen. Neem een kijkje bij onze gratis haakpatronen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe gratis haakpatronen.

Furry, Katoenen of Velvet garen

Zoals je weet zijn er verschillende typen garen om in te haken. Sommige, zoals furry, zijn wat moeilijker om mee te haken, maar het resultaat is een lekker knuffelig diertje. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Ons streven is om elk van onze dieren in zo veel mogelijk typen garen beschikbaar te maken, zodat er voor iedereen wat wils is.