Gratis Haakpatronen om te proberen

Blijf up-to-date

​Wil je een speeltje maken voor je kind, kleinkind of iemand anders? Maar weet je niet helemaal zeker of haken iets voor je is? Dan zijn onze gratis haakpatronen de perfecte oplossing. Met onze gratis haakpatronen ontvang je makkelijk te volgen, Nederlandse en bovenal leuke haakpatronen.

Je ontvangt het patroon gelijk in je inbox zodat je gelijk kan starten met haken. Zit er eentje tussen welke je bevalt? Zo niet, kom dan nog eens terug want we breiden ons aanbod gratis haakpatronen continue uit met nieuwe beestjes.

Gratis Haakpatronen Knuffels

Bij YarnZoo maken we haakpatronen geïnspireerd door dieren. Al sinds ik klein was ben ik gek op dieren en nog steeds is het een van mijn doelen om zo veel mogelijk dieren te zien in het buitenland. Met haken kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van zo realistisch mogelijke haakpatronen van dieren.

Op onze website vindt u veel haakpatronen van dieren. Zo hebben we veel schattige haakpatronen van babydieren, maar ook stoere haakpatronen van leeuwen en andere wilde dieren. We hebben nog een hele lijst met ideeën, dus wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of wordt lid van onze facebook groep.

Haken voor beginners

Ben je nieuw met haken? Dan kun je het beste beginnen met een van onze gratis haakpatronen voor beginners. Met deze haakpatronen zie je snel hoe gemakkelijk en ontspannend haken kan zijn. En voor je het weet, is je eerste project van begin tot eind gemaakt!

Compleet haakpakket bestellen

We weten als geen ander hoe het is om al de juiste garen bij elkaar te zoeken. Het is namelijk belangrijk dat het beestje wel gaat lijken op degene in het patroon. Heb jij dat ook? Kijk dan eens naar onze haakpakketten. Onze pakketten zijn met liefde samengesteld met exact dezelfde garen als die wij gebruiken. Ook zijn alle pakketten per diertje samengesteld met alles wat je nodig hebt om hem te maken (excl. de haaknaald en overige accessoires). Zo kun je direct starten met haken.